MBIadvies een uitgebalanceerd geheel
MBIadvies
 

Persoonlijk profiel

Mijn naam is George Minnema en vanaf jonge leeftijd ben ik geïnteresseerd in paardensport, zeilen, skiën en bergwandelen. 

Na een studie HTS-werktuigbouwkunde heb ik een jarenlange ervaring opgebouwd in logistiek, productie en senior-management. Ik ben als zelfstandig interim-manager werkzaam. Op deze wijze kan ik diverse organisaties mijn diensten aanbieden.

Mijn levensvisie is, net als in de natuur, dat er een continue evolutie plaatsvindt. Alle veranderingen die hiermee gepaard gaan vragen om een aanpassingsvermogen. Flexibiliteit, betrokkenheid en zelfsturing zijn dan ook belangrijk om deze evolutie te kunnen volgen. Zowel op persoonlijk vlak als op zakelijk vlak wil ik dan ook kunnen inspringen op veranderende situaties om groei te blijven realiseren. 

Mijn inspiratie is steeds te proberen onafhankelijk te denken en te doen en dit ook bij anderen te stimuleren. Voor mij is onafhankelijkheid synoniem aan vrijheid. Wie zich vrij voelt kan in mijn optiek "bewegen" en steeds hogere doelen bereiken.